Slægten

Betyder det noget … hvem der levede før … hvem jeg er i slægt med? Nej … jo … jeg ved det ikke. Fornuften siger nej. Alligevel kan jeg ikke lade være med at føle mig tiltrukket af tanken om, at jeg … ikke er alene i denne verden. At jeg kom et sted fra … og måske ikke bare forsvinder ud i det blå en dag.

Jeg forsøger at holde styr på slægten … altså alle navnene i Kevins hæfter … og kæde dem sammen med det, Kevin fortæller. Så kan du følge med her, hvis du vil.


Hans og Kirsten … og fætter Karsten … det lugter lidt af … hm … gammel kælder.

Findes også her: Kevins bog – Barndom


Ok … hans mor må vel være søster til en af dem … hvem? Søm-anden Anders … hæh … skulle tro det var en joke.

Findes også her: Kevins bog – Sømænd


Seriøst … altså! Det har mor da aldrig fortalt noget om. Vidste godt, hun ville være model … engang … men flytte ind hos fotografen … helt ærligt.

Findes også her: Kevins bog – Luna


Okay … nu skal jeg vist lige koncentrere mig … så Anders havde en storesøster … eller to … og en halvbror … der også var halvtysker … måske. Er det sådan, det skal forstås?

Findes også her: Kevins bog – Far


Og der … lige der … kom jeg så ind i billedet. Han kan da ikke vide det så … sikkert. Måske er det alligevel den der kæreste … altså … der er min far. Hvem han så er.

Findes også her: Kevins bog – Brud


Nå … Kevins mor havde også forældre … ja … selvfølgelig. Svend … hm … og Beate … altså … fnis … nå … men så er det Hans der er bror til Kevins mor. Hvorfor skriver han ikke, hvad hun hed? Sikkert Gertrud eller Agathe eller sådan noget.

Findes også her: Kevins bog – Mor


Pæne navne … faktisk. Jamen … jeg mener det!

Findes også her: Sofies bog – Begravelsen


Tyr … tja … det kan jo betyde flere ting. Sjovt med de navne … Carl er da helt … almindeligt.

Findes også her: Sofies bog – Carl


Og igen … Emma. Pænt navn.

Findes også her: Sofies bog – En stor familie


Svend og svend … ha-ha … det bliver bedre og bedre. Ville godt have vidst, hvad der skete med Viktoria … tror jeg.

Findes også her: Sofies bog – Slut


cof

Okay … nu er der noget, der går op her. Hvis altså det er de samme personer … og ikke nogen andre, der hedder det samme … pyh … forvirret. Men hvorfor fortælle om dem … hvis det ikke er de samme? Emma og Ellen og Svend og Carl er på begge skitser … så tæt … så tæt. Er det skæbnen … eller bare tilfældigt? Mit hoved flækker … lige om lidt. Det er jo … helt anderledes … altså … end jeg troede. Har lyst til at rive det i stykker og … begynde forfra … hvis det ville hjælpe.

Findes også her: Siljes bog – 3. november 2012


Nå! Så det var altså far … den der ukendte kæreste. Ja … han er i hvert fald … ikke min rigtige far … nej. Det der med øjenfarven … hvis videnskaben … eller min lærer … har ret. Derfor kan det jo godt have været en … helt anden … jeg ved ikke … vil helst ikke tro det … trods alt.

Findes også her: Kevins bog – Datter


Ditte … ok … så er den generation på plads … alle navne. Så er der kun en ting, der mangler … ja … finde ud af, hvad jeg skal bruge det til … hmm.

Findes også her: Kevins bog – Mormor

0