Kevin

Slut

Der var intet skjulested, jeg var prisgivet, tænkte kun på min egen redning, skammen står helt op i brystet på mig, hver gang jeg tænker på det. I det nu stod scenen knivskarp for mig, min eneste chance var at kaste mig mod ham, håbe, han ikke var hurtig, præcis nok. Jeg ville ikke bede om nåde, ikke undskylde, han havde taget Luna fra mig, ikke omvendt. Mine lunger føltes dobbelt så store, jeg fyldte dem, tømte dem igen med en kraft, jeg ikke havde, stemmebåndene vibrerede i et dyrisk brøl, jeg satte af, sprang i favnen på ham, han havde ikke forventet sådan noget fra en lusket bedrager som mig. Haglgeværet gik af igen, nu var det tomt, jeg løftede kniven, stak, stak, stak, rusen farvede mit synsfelt sort, pink, rødt, jeg var døv, blind, hans slag var små tjat fra et uartigt barn. Jeg mærkede hans kød åbne sig under mig, flåede hans tøj fra hinanden, smadrede hans ansigt, hans nosser, hans brystkasse, jeg ved ikke, hvor mange gange jeg løftede kniven, retsmedicineren skrev 17, måske var det flere.

Jeg vågnede på gulvet oven på Mattis, stadig uden tøj på, smurt ind i blod, vidste ikke, om det var mit eget, kroppen dunkede, hovedet var tomt, jeg ledte i bevidstheden efter en forklaring, fandt ingen, undgik at se på kroppen under mig, kniven var stadig i min hånd. Haglgeværet lå et stykke væk, det var knækket åbent, ubrugte patroner, han må have forsøgt at lade det. Der var stille bortset fra en jamrende tone uden krop, den kom fra mig selv. Mit åndedræt standsede, erindringen vendte langsomt tilbage, jeg huskede Luna, hvor var hun. Jeg rejste mig op, ville finde mit tøj, handlekraften var lammet, rækkevidden af mine handlinger var uden for min fatteevne.

Hun lå halvvejs inde under den sønderskudte seng, det andet skud fra haglgeværet havde ramt hende i underlivet på klods hold. Hendes blik var tomt, der var ikke mere tilbage af det, jeg havde set før, jeg kunne ikke gøre noget.

Jeg ved ikke, hvordan jeg kom hjem, jeg husker kun Luna på gulvet, ikke mere efter det. Jeg vågnede i min seng med kniven klistret fast i hånden, haglgeværet lå ved siden af mig, uladt, sengetøjet var blodplettet, stank af død, jeg smed det hele i containeren i gården, var holdt op med at tænke. Jeg stod en time under bruseren, stanken, det hjalp ikke, døden sad i næsens fimrehår i flere dage. Jeg drev omkring i byen, meldte mig syg, kunne intet udrette, jeg ville hente geværet i containeren, gøre det slut, det var væk. Jeg ville kontakte Silje, modet svigtede, jeg så hende for mig foran skolen igen og igen, billedet ætsede sig fast i min erindring. Hun havde det samme blik som sin mor, jeg kunne ikke tage af sted, hvem skulle passe på hende, jeg havde stjålet hendes mor, den mand, hun kaldte far.

Jeg forsøgte at forsvinde, brugte mine kontakter, man kunne ikke stole på nogen, når det endelig gjaldt. De fandt mig efter en uge, jeg gjorde ikke modstand, der er ikke mere at fortælle.

Avisartikler fra 2010 og 2011

Det må være Ejner, der har samlet de her avisudklip. Jeg fandt dem i en mappe helt nede i bunden af kassen. Egentlig underligt … jeg troede ikke, Kevin havde noget at gøre med ham efter … altså … i de senere år. Ellers har jeg ingen … kommentarer.


Netavisen d. 11. april 2010

To personer fundet dræbt i Kolding

En 34-årig kvinde og hendes 35-årige samlever blev i formiddags fundet dræbt i deres fælles hjem i Kolding. Politiet antog først, at der var tale om et drab og efterfølgende selvmord, men den teori blev hurtigt afmonteret, da manden viste sig at have et stort antal knivstik, som kvinden umuligt kunne have påført ham. Mordvåbnet er endnu ikke fundet.

Det var parrets ældste datter, der fandt forældrene dræbt og efterfølgende ringede til kvindens mor, der alarmerede politiet. Politiet er nu i gang med at undersøge huset, hvor de to blev fundet. Parrets tre sammenbragte børn er foreløbig overladt til de sociale myndigheder, indtil der tages stilling til, hvad der videre skal ske.

En ven af den dræbte mand udtaler, at det ser ud, som om at en tredje person har været på spil, og at det lugter af et hævnmord eller en likvidering, hvor kvinden er blevet dræbt ved et uheld, eller fordi nogen ikke ville have vidner.


Netavisen d. 18. april 2010

Kolding-drab: Ekskæreste varetægtsfængslet for dødsvold og drab

En 47-årig mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for drab og dødsvold mod sin ekskæreste og dennes samlever i deres hus i Kolding. Han nægter sig skyldig i drabet på kvinden, men erkender vold med døden til følge mod manden.

En 34-årig kvinde blev skudt med et jagtgevær på klods hold og hendes 35-årige samlever stukket med 17 knivstik og efterfølgende skudt i hovedet, hvorefter gerningsmanden forsvandt med begge våben. Jagtgeværet tilhørte formodentlig den dræbte mand, selv om der ikke er fundet nogen våbentilladelse i huset. Kniven havde den 47-årige selv medbragt.

Politiet krævede den 47-årige varetægtsfængslet i fire uger. Han har delvist erkendt hændelsesforløbet.

Under grundlovsforhøret kiggede den 47-årige ikke op fra bordet foran sig en eneste gang. Han sad gentagne gange og mumlede hen for sig, så dommeren måtte kalde ham til orden. Han blev af retten i Kolding varetægtsfængslet i fire uger, ligesom han skal mentalundersøges.


Netavisen d. 3. marts 2011

Skyldig i drab på ekskæreste

En 48-årig mand er kendt skyldig i drabet på sin ekskæreste og dennes samlever. Det har retten i Kolding i dag slået fast, da et nævningeting i formiddags dømte den 48-årige skyldig i alle de tiltaler, som var rejst imod ham.

Den 48-årige slog ifølge dommen sin 34-årige ekskæreste og hendes 35-årige samlever ihjel i april 2010, da han stak manden 17 gange med en kniv og efterfølgende skød begge to flere gange med et jagtgevær. Den nu dømte 48-årige mand blev anholdt en uge efter drabene og har siddet varetægtsfængslet siden.

Anklageren fandt ingen formildende omstændigheder og bad retten tildele den anklagede lovens strengeste straf, mens forsvareren plæderede for, at den 48-årige var sindssyg i gerningsøjeblikket og derfor ikke er egnet til almindelig straf.

Retten tager senere i dag stilling til, om den 48-årige skal fængsles eller dømmes til behandling.

Læs videre ->
Læs kun Kevins bog ->

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0