11. april 2010

Nu sker det, jeg er sikker, Laika … det er jeg … ja … hvis sandheden findes, så finder jeg den i dag. Du må love mig at følge lige bag efter mig, for jeg gør det ikke alene. De sidste par dage har været underlige, mor har været opstemt, som om hun har oplevet det bedste i sit liv og ikke vil fortælle det til nogen. Hun har købt is til os … lavet vores livretter til aftensmad, selv om hun plejer at servere frysepizzaer … den slags … når far ikke er hjemme. Og der har været den der … lugt. Jeg kan ikke lide det. Jeg burde være glad, men jeg er bange … rigtig bange. Der er noget helt forkert. I går var der en mand her, da jeg kom hjem … han kom ud af huset, da jeg åbnede havelågen. Mor så forskrækket ud, da jeg kom ind, hun havde glemt, jeg fik tidligt fri. Jeg spurgte ikke om noget … hun forklarede alligevel, at det var en forsikringsmand … han skulle hjælpe med at finde ud af, om vi betalte for meget. Hun skjuler noget. Derfor er jeg ikke gået hen i skolen. Jeg sidder bag birketræet og venter … venter … jeg kan se lågen herfra og holde øje med, om han kommer igen. Læg dig her … Laika … ved siden af mig, så jeg kan føle mig tryg, selv om alting drejer rundt … det er svært at sidde stille. Græsset er varmt under mig … der er noget på vej op gennem jordskorpen. Det er foråret, der kommer … håber jeg.

Læs videre ->

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0