28. januar 2015

Hold kæft en idiot, Laika, jeg håber ikke, han er min far. Jeg gider ikke engang prøve at finde ud af det. Hvad rager det mig … jeg behøver ikke vide mere. Jeg kan ikke holde ud at læse om … mor på den måde. Han taler om hende, som om hun er en ting. Jeg elsker hende … hader hende på samme tid … hun forlod mig … os. Ingen vil fortælle mig, hvorfor hun gjorde det, og måske sidder jeg med forklaringen i det her hæfte … men skal han fortælle mig det? Det er sygt klamt, at han har lagt en pose med sit … hår i kassen. Jeg får kvalme, hver gang jeg ser det, så jeg har lagt det nederst under alle papirerne. Måske skulle jeg smide hans lort i containeren. Ikke den her på kollegiet. Jeg må finde en et andet sted.

haar_sample
Helt ærligt! Se lige her. Klamt … pyha. Og så virker det … med garanti … ikke alligevel. Jeg har slået det op … ja … man kan ikke bare klippe en tot af sådan der. Altså … hvis man skal finde dna i den. Rødderne skal være med … at han ikke ved det … slægtsforskning og alting. Anyway … det er sygt dyrt at få sådan en … test. Foreløbig … ned i bunden af kassen … igen.

Der er noget andet, jeg er nødt til at fortælle dig … noget jeg er virkelig ked af. Jeg kan ikke besøge mormor så ofte længere. Det er Kiras skyld. Hun flipper ud, når hun ser mig, og hun er ikke så stærk. Mormor betyder rigtig meget for mig, hun er den eneste slægtning, jeg har tilbage … foruden Kira. Der er selvfølgelig mors brødre og nogle fætre og kusiner, men dem har jeg aldrig kendt, fordi mor stak af hjemmefra som ung og ikke ville have noget med dem at gøre. Mormor har ikke sagt, at hun ikke vil se mig … jeg er venner med hende på facebook … men hver gang jeg er hos hende, laver Kira en scene. Mormor bliver mere og mere gennemsigtig, for hver gang jeg ser hende. Derfor holder jeg mig væk, jeg vil ikke skade hende … mere end jeg allerede har gjort.

Læs videre ->

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0