Silje

18. juni 2015

Hello der, Laika … og tak. Tak for dine fluffy hundeører … din stride pels … dine våde øjne. Kom og græd med mig, måske bliver min tåretank til slut tømt. Jeg ved ikke, hvem der bliver ved med at fylde den op. Min wannabe-fars historie hjælper mig … ikke … det bliver bare værre. Han minder mig om Philip, det er sikkert forkert. Philip er ikke så … sexgal … slet ikke. Jeg tror, han elsker mig, selv om han ikke er god til at vise det. Men han slider mig op, Laika … jeg kan ikke holde det ud meget længere.

I dag skete der noget forfærdeligt … nej … ikke her hos mig. Det var i USA, men jeg bliver skidebange, hver gang der sker sådan noget, selv om det er tusindvis af kilometer væk. En mand gik ind i en kirke og skød vildt omkring sig … han dræbte ni mennesker, fordi han ikke kunne lide sorte. Pistolen havde han fået i fødselsdagsgave … hvor sygt er det lige. De bliver ved med at sige, at det er en hadforbrydelse … hvad mener de med det? Hvordan kan sådan noget komme af andet end had? Går man ind og siger: Hej, jeg elsker jer alle sammen, vil I med mig til Paradis? Og så … bang … bang … bang … grotesk … ikke også? Man slår ikke andre ihjel på grund af kærlighed, lige meget hvor mange gange man vil påstå det. Man må være … en smule … vred på nogen … eller noget … eller enormt selvoptaget. Når jeg læser om en ekskæreste, der stiller op hos sin tidligere familie med knive og pistoler, bliver jeg kold som is. Hvad skete der? Når han ikke selv kan få hende er der heller ikke nogen anden, der får lov? Og hvad har børnene gjort … andet end at komme til verden … bede om en smule kærlighed … nogen der accepterer dem, sådan som de er. Hvis han virkelig elsker hende, vil han ønske det bedste for hende. Kommer hun tilbage til ham, hvis han … myrder hendes nye kæreste? En desperat handling … selv mænd kan få knust deres hjerter … måske … men kærligheden er for længst blevet kold … forhekset … forvrænget … et monster, som ødelægger alt på sin vej. Hvis det er … bagsiden af kærligheden, vil jeg aldrig elske igen. Det er en twisted form for kærlighed … med hadet på vrangen … den kærlighed tror jeg ikke på.

Philip har det i sig. Jeg ved ikke altid, om han er glad eller sur. Hvis han er sur på mig, fortæller han mig ikke, hvad jeg har gjort forkert. Jeg går på kanten af en kløft, når jeg kigger ned, bliver jeg svimmel … jeg har lyst til at … springe ud og få det overstået. Jeg har afprøvet hans grænser, det er aldrig de samme ting, der får ham til at klappe i og blive væk flere dage i træk. Det er nødt til at … slutte. Laika, jeg siger det til dig … tys … sig det ikke videre. Heller ikke til Julie, hun er helt forgabt i ham.

Læs videre ->

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0