Den indre ild

Du hører om en skovbrand i en dansk plantage. Hvad tænker du?

Du bestiller en kop kaffe på en cafe, men da du skal drikke den, er den allerede blevet kold. Hvad gør du?

Dine børn er ved at plage livet af dig for at få et kæledyr, men du er ikke meget for det. Hvad gør du?

Din partner har lagt et møde på et tidspunkt, hvor I ellers havde planlagt en hyggelig aften for to på en restaurant i byen. Hvad sker der?

Dine venner pranker dig, du opdager for sent, hvad de er ude på, og bliver godt til grin. Hvad gør du?

En af dine kolleger har glemt at ordne noget, han havde lovet at have klar til et vigtigt møde. Hvad nu?

En langsom bilist bliver ved med at ligge i overhalingssporet på motorvejen, selv om der ikke er nogen at overhale. Hvad gør du?

Du er i gang med et gør-det-selv-projekt i huset, men det driller. Hvad nu?

En anden kunde maser sig ind foran dig i køen i supermarkedet. Hvad sker der?

Du har klaget til en offentlig instans over en afgørelse, du mener er forkert. Du får ikke medhold. Sker der mere i den sag?

Den indre ild
Den letantændelige

Der skal ikke ret meget til for at antænde dig ... du er svær at slukke igen. Du er en brændbar væske, som man skal lære at omgås med ... forsigtighed. Med dit temperament får du ... virkelig ... ting fra hånden, men dine relationer lider under det. Du skulle øve dig i at grine noget mere ... eller synge. Det ville dine omgivelser helt sikkert sætte pris på ... hvis du kan synge ... altså.
Vulkanen

Du eksploderer ind imellem i pludselige, uventede udbrud. Det virker ... voldsomt for den, det går ud over. Det er godt at komme af med sin frustration ... så den ikke sætter sig fast i kroppen ... men måske skulle du købe en boksebold eller begynde at dyrke karate i stedet. Husk at sige undskyld. Det kan ... redde en relation.
Lavasøen

Du har en lavasø i brystet ... den viser sig ikke så tit for andre. De ser dig som balanceret og rolig ... med en stærk indre glød. Det sker ... en gang imellem ... at der skinner en bitterhed igennem, som ikke klæder dig. Når du føler dig forurettet, bliver du irriteret og glemmer tit at sige fra. Pas på at lavaen ikke æder dit gode humør og din optimisme ... øv dig i at tale positivt og sige pyt.
Lejrbålet

Der brænder en ild i dig hele tiden ... men man ser den næsten altid som fest og farver ... til stor glæde for andre. Du kan godt blive vred, men det stikker ofte ikke så dybt. Andre er trygge ved dig ... varmer sig ved dit gode humør og lune måde at være på. De er ikke bange for at pirke til dig ... der er ikke noget uforudsigeligt ved dig. En gang imellem kunne du godt lade ilden slippe løs ... gøre noget vildt og impulsivt. Den største fare er nemlig, at bålet brænder ud ... fordi du glemmer at give næring til din egen ild.
Flammen

Din flamme brænder ... stille og fredfyldt. Du er svær at hidse op. Nogle synes måske, du er kedelig, men på tomandshånd eller i mindre grupper har du rigtig meget at byde på ... mange af dine venner er gået fra en samtale med nyt håb og mod på livet. Du er en, man varmer sig ved uden at være bange for at komme til at brænde sig. Husk bare ... du har også selv brug for varme og nærhed. Du har en tendens til at glemme dig selv midt i din glæde over at hjælpe andre. Forkæl dig selv ind imellem ... du ved godt selv hvordan.
Denne tekst hører til . Gem linket.
0